ΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΕΣΙΕΝ

Δεν είναι αυτός ο παίκτης παγκόσμιας κλάσης που θαυμάζαμε τα προηγούμενα χρόνια!

Το «φάντασμα» του Εσιέν

Το ότι είναι παικταράς είναι γνωστό. Δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός του Παναθηναϊκού. Το ότι το τελευταίο διάστημα είχε ατυχίες με σερί τραυματισμούς με αποτέλεσμα να φτάσει να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα τέλη Νοέμβρη, τον έχει πάει πίσω.

Σήμερα, στο ματς με τον Ηρακλή, αγωνίστηκε για 95 λεπτά αποτελώντας σκιά του καλού του εαυτού. Το φάντασμά του.  Όχι, δεν είναι αυτός ο Εσιέν που ξέρουμε. Ο παίκτης για τον οποίο πανηγυρίζαμε στο άκουσμα της απόκτησής του. Είναι ένας βαρύς ποδοσφαιριστής, παντελώς ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ να αγωνίζεται και δη να αγωνίζεται σε όλο το ματς!

Η μακρά απουσία του από την αγωνιστική δράση τον έχει επηρεάσει, πράγμα απολύτως λογικό. Δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό ενός αγώνα, ακόμη και με έναν αντίπαλο σαν τον Ηρακλή. Ειδικά στη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου, που απαιτείται να κάνεις πολλά χιλιόμετρα.

Δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια ο Σταματσόνι τον άφησε στον χορτάρι για 95 λεπτά! Οκ, σίγουρα όλοι ανυπομονούσαμε να τον δούμε να φορά την πράσινη φανέλα και να αγωνίζεται, αλλά σε τέτοια θέματα η πίεση δεν βοηθάει. Αυτός ο παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής εκτέθηκε στο Καυτατζόγλειο. Και εκτέθηκε και ο Στραματσόνι που τον άφησε μέσα να περπατάει.

Προφανώς και δεν ήταν ο μοναδικός αδύναμος κρίκος του Παναθηναϊκού απόψε στη Θεσσαλονίκη. Υστέρησαν κι άλλοι. Σχεδόν όλοι. Αλλά από πολλούς εκ των παικτών του «τριφυλλιού»  δεν έχεις πολλές απαιτήσεις. Από τον Εσιέν, όμως έχεις…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου