Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙ!

Όποια και να είναι η απόφαση ΟΛΟΙ δίπλα στον Παναθηναϊκό εμείς θα σβήσουμε τα φωτάκια του ...οίκου σας.

Η συσπείρωσή μας θα τους λιώσει!

Ούτε θα μακρηγορήσουμε, ούτε θα αναλωθούμε στο ν' αναλύσουμε το αν ο οίκος ανοχής έχει κόκκινα ή άσπρα φωτάκια. Στην Ελλάδα έχει έναν συνδυασμό από αυτά τα λαμπάκια. Ερυθρόλευκα. Υπάρχει ένας νοήμων Έλληνας που δεν ήξερε πως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κρίθηκε απειλητικός για να διώξει τον διορισμένο από την κορυφή δεν θα επιχειρούσαν να τον σβήσουν από τον χάρτη;

Εδώ ο κόσμος ...χάνεται και αντί τα δικαστήρια να είναι γεμάτα και οι πύλες της ...κολάσεως ανοικτές (για τους παραγκανθρώπους) μετράμε τις φωτοβολίδες (ξεχνάμε την αυτουργία του Περειρα που προκάλεσε την έκρηξη). Ναι, σαφώς και δε συμφωνούμε με τη ρήψη αλλά ειλικρινά αυτό είναι το πρόβλημα; Και πως ορίζεται ένα πρόβλημα όταν δεν υπάρχει ισονομία;

Μακάρι να είχαμε αδειάσει το βόθρο των κοπράνων και να είχαμε να λύσουμε το θέμα των φωτοβολίδων. Αλλά είπαμε στην Ελλάδα ζούμε. Εδώ νόμος και λογική ουδέποτε συμβάδισαν.

Ακούστε καλά. Η λύση είναι μία. Όλοι δίπλα στον Παναθηναϊκό. Ό,τι και αν αποφασιστεί. Αν πει «φεύγω» όλοι μια γροθιά, αν πει «μένω» πάλι. Άλλωστε, αυτοί παραπαίουν και θα κινδυνέψουν να χάσουν από συγγενείς και φίλους. Η πιο γλυκιά τιμωρία είναι ν' ακούς το «πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ» και να κοιτάζεις παράλληλα και τη βαθμολογία της Σούπερλιγκα.

Μιλάμε για το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!

Ο Παναθηναϊκός φαινομενικά είναι στα σκοινιά και θα γίνει προσπάθεια εξόντωσης. Γι' αυτό το νου μας ΟΛΟΙ. Δίπλα και μια γροθιά. Και κάτι τελευταίο στα μπουρδέλα υπάρχει μπέσα, σε αυτό το μπουρδέλο δεν υπάρχει γιατρειά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου