ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

Την Κυριακή δεν παρατάσσονται στο χορτάρι της Λεωφόρου δύο ομάδες, αλλά δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Πόλεμος δύο διαφορετικών κόσμων

Δύο κόσμοι με άλλες αξίες και ιδανικά. Όσο και αν θέλουν ορισμένοι τις τελευταίες ημέρες να μας πείσουν «έλα μωρέ ένα παιχνίδι είναι», προφανώς ξεχνούν και δεδομένα θα ...τιτιβίσουν μετά το τέλος του αγώνα όταν τα φώτα θα σιγοσβήνουν και ο ...κίνδυνος θα έχει απομακρυνθεί. Τα συστήματα και τις στρατηγικές ας τις βγάλει ο Γιάννης Αναστασίου και το τεχνικό επιτελείο. Το πώς θα διαχειριστεί το παιχνίδι ας το κρίνει η ΠΑΕ. Το θέμα είναι όσοι παίκτες θα πατήσουν το γήπεδο να έχουν από ένα «μαχαίρι» στα δόντια. Να καταλάβουν και να αντιληφθούν τι σημαίνει για τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού να δώσει μια γροθιά στο κατεστημένο και να το πράξει παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ιστορική Λεωφόρο.

Το 2004 είχε γραφτεί ένα «προφητικό» κείμενο στο 31ο τεύχος των MAD BOYS. Έλεγε για 342 μέρες μετά τη Ριζούπολη. Δυστυχώς για όλους 11 χρόνια μετά από το διάβασμα του το πρόβλημα δεν έχει απλά μεγεθυνθεί αλλά έχει αγγίξει τα όρια του εφιάλτη. Ο εξαγνισμός δεν ήρθε (παρά μόνο ελάχιστες φορές), το κύκλωμα αντί να χάσει πλοκάμια κατάφερε να τα σπείρει σε όλο το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και η πρώτη παράγκα μοιάζει με παιδικό σταθμό.

Αν ψάξουμε για μια αχτίδα φωτός αυτή βγαίνει μέσα από τις γρίλιες των ερευνών. Αν όλα αυτά συνδυαστούν με μια εμφατική νίκη τότε θα έχει βρει τον τρόπο να «μαλακώσει» λίγο η ψυχή μας. Γι' αυτό καταθέστε τη δική σας στο χορτάρι και όλοι εμείς είμαστε εδώ. Ασπίδα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ν' ασελγήσει ξανά πάνω στον Παναθηναϊκό. Έφυγαν αυτοί που δεν τους καιγότανε καρφί.

Δώστε απαντήσεις και μην επιτρέψετε τη χλεύη αυτών που χρόνια δηλητηριάζουν τα ...περίπτερα με πηχυαίους τίτλους για τον κόκκινο «βασιλιά». Κάντε το τώρα, κάντε το τη μέρα που καίμε τον καρνάβαλο!

Κάντε τους να νιώθουν την ανάσα μας, κάντε τους να θέλει το ...παράρτημα να σωθεί και η «χαρά» να μην το αφήνει. Να θέλουν να δώσουν και να μην μπορούν.
Να ξέρουν κάθε Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα πως θα πρέπει να νικήσουν με το έτσι – θέλω και ας μην έχουν ομάδα και χαρακτήρα.

Για τις εξέδρες εμείς δεν θα πούμε τίποτα. Ο κόσμος ξέρει. Όση αγανάκτηση και αν υπάρχει δεν πρέπει να ανοίξει μύτη εντός αγωνιστικού χώρου. Στις εξέδρες άλλωστε θα υπάρχουν ΜΟΝΟ Παναθηναϊκοί.

ΥΓ: 19 χρόνια σαπίλας δεν είναι λίγα δύο κλεισμένες 10ετιες υπό καθεστώς υπονόμου. Τέρμα.
The Nightmare returns...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου