ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ!

Το Leoforos παίρνει θέση για όλα όσα έχουν γίνει όχι τις τελευταίες μέρες αλλά τα τελευταία χρόνια με τη Θύρα 13.

Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας!

Με το χέρι στην καρδιά δεν είχαμε καμία πρόθεση να πάρουμε θέση για ένα πανό που ανέβηκε για τρία λεπτά στα κάγκελα της ιστορικής Θύρας 13 και κατέβηκε δίχως να κάνει καμία αναφορά σε νεκρούς οπαδούς. Ξεκινάμε θέλοντας να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ουδέποτε θα στηρίξουμε περιύβριση νεκρού. ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο. Παρόλα αυτά, θα επιχειρήσουμε να μπούμε πίσω από τις λέξεις και την ψεύτικη ευαισθησία!

Αυτό που μας προξενεί τεράστια εντύπωση λοιπόν είναι η ευαισθησία που προκάλεσε το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευαισθησία εντελώς δυσανάλογη με αυτή που δεν έδειξε κανείς όταν δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Φιλόπουλος προσπαθώντας να τηρηθούν ίσες αποστάσεις μεταξύ θύτη και θύματος. Όταν βεβηλώθηκε ο τάφος του Μιχάλη και δεκάδων άλλων παιδιών που βρίσκονται στη γειτονιά των αγγέλων. Όταν ακουγόταν το «κουράγιο Μιχάλη κοντά σου θα έρθουν και άλλοι», ή όταν τραγουδούσαν τα εμετικά τους συνθήματα για την Παιανία. Όταν οι δολοφόνοι του έβρισκαν άλλοθι από δικηγόρους ή εκδότες. Όταν την έβγαζαν καθαρή και περπατούσαν ελεύθεροι.

Όταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί αποδεδειγμένα πλέον εγκληματική οργάνωση. Εκεί που είναι η ευαισθησία των …ηλιθίων; Έτσι, δεν αποκαλέσατε τους οπαδούς; Που είστε; Εκεί φοβάστε; Εδώ, όμως, όλα τα χρόνια όλα είναι εύκολα. Μπορείτε να χτυπάτε ελεύθερα και να σπιλώνετε τον οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος επειδή δεν έχει την αβάντα των διοικήσεων θεωρείτε πως είναι απροστάτευτος και εύκολος στόχος.

Ευαισθησία που σαφώς δεν έδειξε κανείς όταν η Θύρα 13 διοργάνωσε αιμοδοσία ή πρόσφερε ρούχα και τρόφιμα στον συνάνθρωπο της και έκανε δεκάδες κοινωνικές δράσεις. Εκεί, δεν υπήρχαν πηχυαίοι τίτλοι. Εκεί, θα στεναχωρούσατε τα «αφεντικά» και δεν θα μπορούσατε να κάνετε το αγαπημένο σας τσουβάλιασμα. Αυτό που βάζει σε ένα καζάνι γαύρους και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ επειδή είναι οι δύο πολυπληθέστεροι λαοί. Ε, σας ενημερώνουμε πως οι δύο κόσμοι δεν έχουν καμία σχέση. Το ξέρετε και εσείς αλλά φοβάστε να το πείτε.

Άλλωστε, το να είσαι γαύρος είναι μόδα για πολιτικούς και celebrities. Το να είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δημόσια σημαίνει αυτόματα και αντισυστημικός στη μπόχα και τη δυσωδία που επιμελώς κρύβει το σύνολο των media είτε από φόβο είτε από πάθος.

Υπάρχουν ακόμη δεκάδες παραδείγματα για να σας αποδείξουμε πως η μονόπλευρη ευαισθησία αφορά μόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ένα κομμάτι πανί τους έδωσε την ασίστ και έβγαλαν τα μαχαίρια. Ένα κομμάτι πανί που όποιος γνωρίζει έστω στο ελάχιστο την «γλώσσα» των οπαδών δεν αφορά ούτε τον οικογενειάρχη ούτε το παιδάκι. Αφορά «δολοφόνους», «εγκληματίες» και ανθρώπους που δεν διστάζουν να ξεκοιλιάσουν για ένα κασκόλ.

ΥΓ: Ήρθαν ξημερώματα Σέρβοι στη Λεωφόρο; Ναι, πουλάει κάντε το σημαία!

Στο παρακάτω βίντεο απλά ακούγεται «Παιανία, Παιανία, οε, οε, οε». Ωραία μουσική υπόκρουση…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου