ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…

Ο Δημήτρης Ρήγας γράφει στο Leoforos.gr για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το παραμύθι εδώ τελειώνει…

Η μεγάλη μέρα έφτασε για μία ακόμα φορά. Όμως ποτέ δεν είναι ίδια η αναμονή για ένα παιχνίδι μεταξύ του «τριφυλλιού» και της ομάδας του λιμανιού. Αυτή η προσμονή είναι πάντοτε «γλυκιά» μέχρι να αρχίσει ο αγώνας.

Το «κλισέ» που θέλει στα ντέρμπι να μην χωρούν προγνωστικά αποτελεί παράλληλα και πραγματικότητα. Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνούν όλοι ότι αν μία ομάδα έχει το προβάδισμα αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο τους έχουν καταφέρει να παρουσιάζουν εικόνα κανονικής ομάδας, ενώ στην έδρα τους τις περισσότερες φορές πετυχαίνουν εμφατικές νίκες.

Το πιο σημαντικό κατά την ταπεινή μου άποψη όμως είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι. Και για να συμβεί αυτό αρχικά θα πρέπει οι φιλοξενούμενοι να έρθουν με αυτόν τον σκοπό. Κι αυτό διότι πέρσι ήταν ξεκάθαρο ότι έφτασαν στη Λεωφόρο χωρίς να έχουν φέρει καν… παπούτσια. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη και ότι φυσικά δεν είχε συμβεί τίποτα ακραίο μέχρι την ανακοίνωση της αναβολής από τα μεγάφωνα.

Ότι θα προκαλέσουν είναι σίγουρο, αλλά ο κόσμος θα πρέπει να τους «λιώσει» με τη φωνή του και μόνο και οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις μέσα στις τέσσερις γραμμές. Εκεί που ενδέχεται να δούμε άλλες «ομορφιές». Άλλωστε όλοι γνωρίζουν –και το παραδέχονται και δημόσια πλέον- πως αρέσει στον Ολυμπιακό να κερδίζει.

Με καθαρό μυαλό όμως και την «καυτή» εξέδρα στο πλευρό του, απόψε το βράδυ όλοι οι Παναθηναϊκοί θα μπορούν να χαμογελούν για μία πανάξια νίκη κόντρα στην ομάδα του συστήματος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου