Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ...

Ο Δημήτρης Ρήγας γράφει για τη νέα «μαύρη» σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγη...

Έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί όλα τον τελευταίο καιρό. Η νέα ξεφτίλα αυτήν την φορά από τον ΟΦΗ αποτελεί απλώς μία απόδειξη της θλιβερης κατάστασης που επικρατεί σε μία ομάδα που φοράει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι και την ρεζιλεύει σε κάθε ευκαιρία στενοχωρώντας εκατομμύρια κόσμου.

Τι να αναλύσεις για το παιχνίδι με τους Κρητικούς που το... χάρισες; Έτσι για να μην ελπίζει κανείς ούτε στο... κυπελλάκι όπως το αποκαλούν κάποιοι (λες και έχουμε χορτάσει από αυτά).

Δεν χρειάζεται ανάλυση. Οι ευθύνες βαραίνουν τους ΠΑΝΤΕΣ. Δεν είναι κανείς άμοιρος. Διότι η κατάντια έχει και όρια. Κι αυτά σήμερα ξεπεράστηκαν και πλέον χωρίς να υπάρχει επιστροφή.

Έχεις ένα μπάτζετ αρκετά υψηλό. Έχεις παίκτες που δεν τους πειράζει κανείς. Έχει φτάσει η τρέλα στο επίπεδο του να υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών και ο πρόεδρος να ζητάει συγγνώμη, την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές είναι πιο αδιάφοροι και από τα σημαιάκια του κόρνερ.

Πολλοί λοιπόν λένε ότι το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού επειδή δεν έχει φέρει καμία επιτυχία δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όσοι αθλητές κολυμπάνε όμως το κάνουν και απλήρωτοι –πολλές φορές- και δίνουν ΠΑΝΤΑ τον καλύτερό τους εαυτό. Μακάρι λοιπόν έστω το 1/20 του μπάτζετ να πήγαινε στους τίμιους πολίστες και όχι στους ποδοσφαιριστές-μισθοφόρους που ντροπιάζουν τον σύλλογο.

Ναι, αυτούς που χωρίς να έχουν πετύχει ΤΙΠΟΤΑ αξιώνουν μεγάλα συμβόλαια και υπογράφουν επεκτάσεις με διπλασιασμούς και τριπλασιασμούς αποδοχών. Την ώρα που είναι αδιάφοροι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έχει γίνει «Βασιλιάς» και αντί να σκυλιάζει το έχει παρατήσει μια και καλή.

ΥΓ. Καλύτερα την Κυριακή να έχει 100 άτομα το γήπεδο παρά 10.000 και γύρω στις 21.00 να μην υπάρχει καν γήπεδο.

ΥΓ 2. Επιτέλους ας εκτιμήσουμε ΟΛΟΙ το καμάρι του συλλόγου και ας στηρίξει ο κόσμος τα τμήματα που πραγματικά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ για το καλό της ομάδας. Ποια είναι αυτά το γνωρίζετε όσοι ασχολείστε...

ΥΓ 3. Όταν αυτό που αγαπάς -λατρεύεις, ζεις γι’ αυτό κι αποτελεί μέρος ή και την ίδια σου τη ζωή- το βλέπεις να πεθαίνει, αν δεν μπορείς να βοηθήσεις δεν το σκοτώνεις κιόλας...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 25 Απριλίου