ΖΗΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ο Κοκκινάκης Νικόλαος, αθλητής της σκοποβολής του Παναθηναϊκού αρθρογράφησε για λογαριασμό του Leoforos.gr και μίλησε για την χθεσινή βραδιά (Κοπή πίτας Ερασιτέχνη) και τις εκπληκτικές στιγμές που έζησαν όσοι παρευρέθηκαν.

Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές

«Γεια σας και από μένα.

Χθες ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές στη γιορτή του Παναθηναϊκού Α.Ο.. Και ως Όμιλος, αλλά και ως τμήμα Σκοποβολής είχαμε την τιμή και τη χαρά να βραβευθούμε για το Πρωτάθλημα στο Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών που κατακτήσαμε στις 4 Απριλίου του 2015. Ένας τίτλος που σταμάτησε την ξηρασία διακρίσεων, μιας και αντίστοιχη χαρά είχαμε να ζήσουμε από το 1994 (!!!).

Ο χώρος της εκδήλωσης ήταν γεμάτο με αθλητές από όλα τα τμήματα του Ομίλου αλλά και πολλούς οπαδούς οι οποίοι έχουν βοηθήσει τα μέγιστα σε όλες αυτές τις επιτυχίες! Το "ευχαριστώ" θα το λέμε όσο μπορούμε να έχουμε φωνή, στη Θύρα 13 αλλά και στην τωρινή διοίκηση του Ομίλου που έχουν ανεβάσει τον Παναθηναϊκό μας ψηλά. Και για να χαλάσω λίγο τη γιορτινή διάθεση, θέλω να τονίσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι η Θύρα 13 στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει ΟΛΑ τα τμήματα και για αυτό όσο και αν ζορίζονται κάποιοι, μπορούν να μας αδειάσουν τη γωνιά! Την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΤΙΜΗ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν τη νικούν κάποιοι πολιτικάντηδες, που ακόμα και τώρα γλύφουν ό,τι βρουν για να επιπλεύσουν! Στις πλάτες του Παναθηναϊκού μας, Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ δεν παίζει! Πόσω μάλλον με τον φύλακα Άγγελο του, τη Θύρα 13! Κλείνω την παρένθεση, λέγοντας ότι ως τμήμα Σκοποβολής θα είμαστε όπου μας ορίσει η Ιστορία για να υπερασπιστούμε τα Παναθηναϊκά μας Ιδεώδη, την Τιμή και την αξιοκρατία που όλοι μας πρεσβεύουμε.

Είμαστε πολύ περήφανοι, εγώ αλλά και ο Δημήτρης Κατσίρης, που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια και τώρα έχουμε συμμάχους τους φίλους μας, τους αθλητές μας, που είναι τα στηρίγματα σε αυτό το οικοδόμημα. Όλοι ζούμε κάθε μέρα για να βοηθούμε και να υψώνουμε τη σημαία με το Τριφύλλι, ψηλά. Δεν είναι υπερβολή. Περιτριγυριζόμαστε από εξαιρετικούς ανθρώπους που πέρα από αθλητές, είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ, είναι φίλοι μας και μαζί μεγαλώνουμε αυτό που χτίσει σιγά-σιγά!

Δε γίνεται να μη μνημονεύσω τον κ. Σωτήρη Μακρόπουλο (γιο του κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο) που μας έχει βοηθήσει αρκετές φορές όταν χρειάστηκε ανάγκη αλλά και τον κ. Βαγγέλη Φάκο, παλιό αθλητή μας στο τμήμα, ο οποίος μας βοήθησε πρόσφατα χωρίς δεύτερη σκέψη! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη Παναθηναϊκή χρονιά, με υγεία, επιτυχίες και μόνο χαρές!

Σας ευχαριστώ!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου