ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο αρχηγός του τμήματος τοξοβολίας, Γρηγόρης Χρονόπουλος blogαρει εν όψει της «πρώτης» και θέτει τον πήχη ψηλά! 

Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες

Φίλοι του Tριφυλλιού και της Τοξοβολίας,

Με το τέλος των αναγκαίων καλοκαιρινών διακοπών μας,  λόγω αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων,  το τμήμα της Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού επιστρέφει ανανεωμένο και πανέτοιμο για πολλές  νέες διακρίσεις. Ύστερα από την δεύτερη θέση που κατακτήσαμε στον αγώνα του πρωταθλήματος τοξοβολίας ανοιχτού χώρου  επόμενος στόχος μας είναι οι διακρίσεις στον αγώνα τοξοβολίας κυπέλου που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη 12-13 Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη,  1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει  επισήμως η προετοιμασία μας για την νέα αθλητική χρονιά και επίσης ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει  το άθλημα της τοξοβολίας από  κοντά.

Οι αθλητές του τμήματος  σε συνεργασία με τον προπονητή μας  Αλέξανδρο  Παμβουξόγλου  και την συνεχή  υποστήριξη της διοίκησης , προσβλέπουμε στην κατάκτηση μεταλλίων   σε όλες τις κατηγορίες  ώστε ο Παναθηναϊκός  να ξαναβρεθεί στην θέση που του ανήκει. Οι βάσεις που θέσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω  το leoforos.gr  για την ευφυή ιδέα   διεξαγωγής ψηφοφορίας  σε σχέση με την ιστορία της ομάδας  τοξοβολίας του Παναθηναϊκού. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και σας ευχαριστώ όλους για τις ψήφους  σας  χάρη στις οποίες κατέλαβα την πρώτη θέση. Προσπαθώ να φανώ πάντα  αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας μου.

Ραντεβού στην Θύρα 2....

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου