ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: «ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!»

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, αναφέρεται στο Leoforos.gr στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1 και οριοθετεί τον στόχο εν όψει των play-offs που ακολουθούν.

Πανταλέων: «Τώρα θα κριθούν τα πάντα!»

Ολοκληρώσαμε τα παιχνίδια για την κανονική περίοδο και ξεκινάμε τώρα το κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν.

Τα play-offs θα κρίνουν αν είμαστε επιτυχημένοι ή όχι. Ο Φοίνικας διαθέτει εξαιρετική ομάδα, έφτασε πέρσι μέχρι τον τελικό και εφέτος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και νικητής θα είναι αυτός που θα αποφύγει τα περισσότερα λάθη.

Από την πλευρά μας έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής, ωστόσο μέχρι τότε υπάρχει πολύς δρόμος.

Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και αναλογιζόμαστε πως είναι χρέος μας να κερδίσουμε την σειρά των αγώνων με την ομάδα της Σύρου ώστε να περάσουμε αρχικά στα ημιτελικά.

Διαθέτουμε μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, έχοντας πίστη στις δυνατότητές μας. Όπως μέχρι τώρα οι φίλαθλοι μας στήριξαν, θέλουμε να κάνουν το ίδιο παρέχοντας μας εξτρά κίνητρο για να φτάσουμε στη νίκη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου