ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ

Η Αγγελική Καββαδία blogάρει στο Leoforos.gr κάνοντας τον απολογισμό ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου, υπενθυμίζοντας τον στόχο που έχει τεθεί ενόψει των play-offs.

Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση

Την Κυριακή ολοκληρώνουμε την κανονική περίοδο με ένα παιχνίδι εντός έδρας, με αντίπαλο την πάντοτε υπολογίσιμη ομάδα της Νάξου. Ένας αγώνας, όπου βαθμολογικά μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία, αλλά εμείς παρόλα αυτά θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να την συνδυάσουμε την επικράτηση, προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα play-offs που ακολουθούν.

Γνωρίζουμε πως η Νάξος είναι ένας αρκετά δυνατός αντίπαλος, όπου σε λίγο καιρό θα αντιμετωπίσουμε και στην ημιτελική φάση των play-offs.

Αναμένω προσωπικά να διεξαχθεί μια πολύ συναρπαστική και άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ποιοτικούς συλλόγους. Από την πλευρά μας θέλουμε να κρατήσουμε χαρακτήρα και να δώσουμε ότι μπορούμε για να έχουμε ρυθμό για την συνεχεία.

Είναι γεγονός πως τελειώνοντας την κανονική περίοδο μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση για την 2η θέση που κατακτήσαμε. Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε ως το τελικό και εκεί να διεκδικήσουμε την πρωτιά!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου