ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ιωάννα Δίελα που μίλησε για τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού εξυμνώντας τη νοοτροπία πρωταθλητισμού που διάγει τον σύλλογο. 

Μόνος αντίπαλος ο εαυτός μας

«Δεχθήκαμε άλλη μια ήττα εκτός προγράμματος και αυτό πληγώνει τον εγωισμό μας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στην Θεσσαλονίκη απέναντι στο Παναθλητικό, ωστόσο το θετικό είναι πως εξακολουθούμε να διατηρούμε την Τρίτη θέση. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπου θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα για να μην έχουμε περαιτέρω απώλειες. Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα παιχνίδια που πραγματοποιήσαμε και να κλείσουμε με σερί νικών την κανονική περίοδο. Αυτός είναι ο στόχος μας από εδώ και πέρα.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων Κυπέλλου, οπότε μας προσφέρεται η δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις και να βελτιώσουμε τις τελευταίες αρνητικές εικόνες και κατε επέκταση τα αποτελέσματα που δεν ήταν τα επιθυμητά. Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με τον Πανιώνιο και περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να μας ωθήσει στην επικράτηση. Το ματς έχει οριστεί για την Κυριακή στις 2 Απριλίου και μέχρι τότε έχουμε αρκετό χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλός μας χρειάζεται τη νίκη για να αποφύγει τα πλέι-άουτ, όμως και εμείς από την πλευρά μας παίζουμε για ένα μόνο αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με το πάθος και την θέληση να αναδεικνύουν το νικητή! Έχει αρκετές ιδιαιτερότητες αυτή η αναμέτρηση και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δείξουμε την κατάλληλη προσοχή και αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου