ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν στις τάξεις του συλλόγου μετά το «αιώνιο» ντέρμπι μίλησε η Ιωάννα Δίελα που υπογράμμισε που κρίθηκε το ματς και στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενέστερα για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ

Ο απόηχος του ντέρμπι μας γεμίζει με ανάμικτα συναισθήματα. Προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς δε καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη έναντι του Ολυμπιακού. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα και απέδειξε ότι δικαία είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Από την πλευρά μας καταθέσαμε σώμα και ψύχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε πολύ ενέργεια αλλά δεν έφτανε…

Μας μένει η πικρία γιατί αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχες και περιορίζαμε τα ατομικά λάθη στο φινάλε του παιχνιδιού θα είχαμε κερδίσει εμείς τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε  εύκολες λύσεις κάτω από το καλάθι, ενώ ταυτόχρονα κυριάρχησε στα ριμπάουντ όπου εμείς υστερούσαμε και εκεί κρίθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό η έκβαση της αναμέτρησης. Όλο το ματς από την αρχή έως το τέλος, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, πραγματική διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Σε ένα ακόμα ματς ο κόσμος δημιούργησε εντυπωσιακότατη ατμόσφαιρα και μας ενίσχυσε αφάνταστα στην προσπάθεια μας. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη και συντελέστηκε ένα πανέμορφο παιχνίδι σε υγιή αθλητικά πλαίσια και χωρίς το παραμικρό επεισόδιο.

Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε την Δάφνη Άγιου Δημητρίου. Προμηνύεται ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς όπου χρειαζόμαστε τη νίκη για να πλησιάσουμε την 2η θέση.

Πρόκειται για έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλότερα στην βαθμολογία και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχει καμία σκέψη για χαλάρωση ούτε υποτίμησης του αντιπάλου. Είμαστε πλήρης και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να κερδίσουμε τον αγώνα. Να αναφέρω πως αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:45.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου