ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΚΟΥΠΑ

Η Αγγελική Καββαδία blogarei στο Leoforos.gr για την ευρεία επικράτηση επί της ΑΕΚ, καθώς ακόμα και τη πρόκληση του Κυπέλλου! 

Ικανοποίηση και στο βάθος... κούπα

Είμαστε ικανοποιημένες από το παιχνίδι την ΑΕΚ, καθώς παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος… καίγονταν για βαθμούς, πετύχαμε μια ακόμα «καθαρή» νίκη.

Πραγματοποιήσαμε μια αρκετά καλή εμφάνιση όπου παρουσιάσαμε πολλά θετικά στοιχεία. Θεωρώ πολύ σημαντική τη βοήθεια των κοριτσιών  που μπήκαν από τον πάγκο και είχαν ενεργή συμμετοχή καθώς και την υποστήριξη του κόσμου που ήρθε να μας εμψυχώσει και τους ευχαριστούμε.

Όσο αναφορά τη συνέχεια, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΑΟ Θήρας, στην Σαντορίνη. Θα ταξιδέψουμε χωρίς απουσίες και απόλυτα προσηλωμένες στο στόχο που είναι η νίκη χωρίς απώλεια βαθμού. Υποδεχόμαστε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και για να φτάσουμε στην επικράτηση, οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Χρόνος ξεκούρασης δεν υπάρχει, από τη στιγμή που τη Τετάρτη (15/02) δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο του κυπέλλου ενάντια στους Μακεδόνες, εντός έδρας. Είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να κατακτήσουμε και από τη στιγμή που ο αγώνας είναι νοκ άουτ η νίκη αποτελεί μονόδρομο!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου