ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ

Ο Διονύσης Καρούντζος blog-αρει στο Leoforos.gr αναφερόμενος στο προσεχής παιχνίδι στη Πάτρα, καθώς και όλα όσα θα διαδραματιστούν στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Βελτιώνουμε καθημερινά τις αδυναμίες μας

Είχαμε μια σχετική καλή εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής που επηρέασαν το αποτέλεσμα. Δύο παίκτες ανέβασαν υψηλό πυρετό πριν το παιχνίδι και δε μπορούσαμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας. Επιλέξαμε να κατεβάσουμε το ρυθμό του αγώνα και αυτό εν μέρει μας βοήθησε. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε από τη πρώτη στιγμή στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Θεωρώ ότι συνολικά έγινε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, αλλά η ήττα είναι… ήττα και μας στεναχωρεί όλους, πόσο μάλλον απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κοιτάμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία της αναμέτρησης και επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια. Παίζουμε εκτός έδρας ένα σαφώς πιο εύκολο αγώνα στη Πάτρα, ωστόσο είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά επικίνδυνο. Αντιμετωπίζουμε ένα σύλλογο με μακρά παράδοση στο άθλημα και εφόσον τον υποτιμήσουμε μπορεί να κάνει το κακό. Εκτιμώ πάντως πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και εφόσον δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Μοναδική απουσία μας στο συγκεκριμένο ματς είναι ο Γιώργος Τοράκης, που αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Έλειψε εξάλλου και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, αλλά έχουμε την ενημέρωση πως θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε από την επόμενη εβδομάδα.

Αμέσως μετά, το πρωτάθλημα διακόπτεται για 15 μέρες. Στο διάστημα αυτό μας προσφέρεται η δυνατότητα να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στην επανέναρξη.

Θα υπενθυμίσω κλείνοντας πως ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλεί-οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Πρώτιστο μέλημά μας ωστόσο είναι να τερματίσουμε στη κανονική περίοδο όσο πιο ψηλότερα γίνεται.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου