ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η Ιωάννα Δίελα αρθρογραφεί στο Leoforos.gr κάνοντας τον απολογισμό για το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και αναφέρεται στο δεύτερο μισό που ξεκινά τη Κυριακή...

Έκτος παίκτης ο κόσμος μας

καλημέρα σας,

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Έπειτα από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, δουλέψαμε στα αδύναμα σημεία μας και είμαι πεπεισμένη πως θα παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο. Σε συνεργασία με το προπονητή θα βελτιώνουμε καθημερινά τόσο την εικόνα όσο και τα αποτελέσματα.

Αυτή την αγωνιστική παίζουμε ένα κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης ματς απέναντι στο Πρωτέα Βούλας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη 2η θέση, όπου βρισκόμαστε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όλη την εβδομάδα προετοιμάζουμε για αυτό το παιχνίδι και είμαι αισιόδοξη πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.

Σε καθαρά αγωνιστική ανάλυση πιστεύω θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Κοντράρονται εξάλλου δυο ποιοτικές ομάδες και η μεταξύ μας αναμέτρηση αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα. Έχουμε εξτρά κίνητρο λόγω της ζωντανής μετάδοσης που θα στείλει εικόνα σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Διεκδικούμε ως αθλήτριες να προβάλλετε περισσότερο το μπάσκετ των γυναικών, που δεν έχει την αντίστοιχη απήχηση όσο στους άντρες.

Θα πρέπει να τονίσω πως η βοήθεια του κόσμου στα εντός έδρας ματς είναι συγκλονιστική. Είναι επίσης αυτή που μας δίνει κουράγιο να μη τα παρατάμε και να συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φτάσουμε προς την επίτευξη του στόχου.

Είναι ευτυχία να γεμίζει το γήπεδο και μια εικόνα που αρέσει σε κάθε αθλητή. Επόμενο παιχνίδι στο «σπίτι» μας είναι κόντρα στον Αθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και ευελπιστώ όπως όλες τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα ο κόσμος να παραμείνει ο έκτος παίκτης μας!

Θα πρέπει να προσθέσω πως με τη προσθήκη της καινούργιας μας μεταγραφής, Κόριν Άνταμς, έχει ανέβει το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού.

Επιπρόσθετα έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, από το προπονητή μας Πέτρο Πρέκα, που έχει δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στη Νίκη Έιβερυ, αναδεικνύοντας έτσι το πλούσιο ταλέντο της. Ο κόουτς παίζει πλέον με πιο κοντό σχήμα. Γινόμαστε πιο επιθετικοί, πιο γρήγοροι και πιο ευέλικτοι. Και όλο αυτό βελτιώνει ευεργετικά τον τρόπο λειτουργίας μας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου