ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ

Ο Διονύσης Καρούντζος blog-αρει στο Leoforos.gr αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες του προσεχούς παιχνιδιού κόντρα στη Γλυφάδα, καθώς ακόμη και στο μεγάλο «παράπονο» της έδρας.

Με πλεονέκτημα στα πλει-οφ

Καλησπέρα σας,

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς , απέναντι στη Γλυφάδα που είναι ο άμεσος διεκδικητής της τρίτης θέσης. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθούμε πάνοπλοι σε έναν αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη τελική κατάταξη.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως θα παίξουμε θεωρητικά εντός έδρας, αλλά πρακτικά στο γήπεδο του αντιπάλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, όπου ο αντίπαλος γυμνάζεται καθημερινά, ενώ εμείς δεν έχουμε κάνει εκεί ούτε προπόνηση!

Συμπληρώνουμε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς εντός έδρας παιχνίδι και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις αγωνιστικές μας επιδόσεις. Κάνουμε προπονήσεις στο Γουδί και στο ΟΑΚΑ, αλλά ακόμη δεν έχουμε δώσει κανένα παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας.

Όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Ταμείο θα κάνουμε στο φινάλε της χρονιάς, έχοντας ως αρχικό στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη τελική κατάταξη προκειμένου να έχουμε το αβαντάζ στα πλει-οφ.

Με τη πλέον ρεαλιστική προσέγγιση, η καλύτερη δυνατή θέση είναι η τρίτη. Βρισκόμαστε ήδη σε αυτήν και θα δώσουμε τα πάντα για να τη διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Ο ανταγωνισμός είναι  πολύ μεγάλος, αλλά εκτιμώ ότι θα τα καταφέρουμε.

Όσο για τη συνέχεια ακολουθεί ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μια τέτοια αναμέτρηση έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ευελπιστώντας πως θα παίξουμε επιτέλους στη φυσική μας έδρα, αναμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει τη προσπάθειά μας και να μας δώσει την ώθηση που τόσο πολύ χρειαζόμαστε!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου