«ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ HAPPY END»!

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα, μέσω του προσωπικού της blog στο leoforos.gr, κάνει τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την ομάδα της να πετυχαίνει τον στόχο της ανόδου στην Volley League γυναικών!

«Λυτρωτικό και happy end»!

«Κάποιοι θα πουν ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ όμως με την σειρά μου θα πω ότι πετύχαμε αυτό που θέλαμε από την αρχή, να ανέβουμε στα μεγάλα σαλόνια. Η χαρά μου παραμένει η ίδια και τα συναισθήματα μου δεν αλλάζουν. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν της αρμόζουν οι δεύτερες θέσεις αλλά με τον ένα η με τον άλλο τρόπο ο στόχος επετεύχθη. Προπόνηση με την προπόνηση, μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, μήνα με τον μήνα, βήμα βήμα, φτάναμε κοντά στον στόχο μας! Θα συνεχίζω να το λέω ότι αποδείξαμε στους εαυτούς μας πρώτα από όλα πως είμαστε για μεγάλα και όμορφα πράγματα όταν είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και είμαστε ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα προσωπικά. Και είχε το πιο λυτρωτικό και ευτυχισμένο τέλος...

Θέλω να πω σε όλες τις συμπαίκτριες μου ένα τεράστιο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για όλα όσα με αξίωσαν να ζήσουμε φέτος. Ως αρχηγός νιώθω υπερήφανη για καθεμία συμπαίκτρια μου ξεχωριστά και δεν θα άλλαζα αυτήν την χρονιά με τίποτα...! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον προπονητή μας που κατάφερε να βγάλει ότι καλύτερο είχε η καθεμία από εμάς στο γήπεδο.

Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν για εμάς και βοήθησαν από τα παρασκήνια, τους αφανείς ήρωες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο τον Γιώργο Σαραντέα που έχω συνεργαστεί μαζί του πολλές φορές και είχε την υπομονή και την πίστη σε μένα ότι θα καταφέρω να επανέλθω αγωνιστικά και σωματικά μετά από ένα χρόνο αποχής. Μα πάνω από όλα την διοίκηση του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλη την προσπάθειάς μας ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είχαν θέσει στην αρχή της χρονιάς. Ένα τελευταίο ευχαριστώ και πιο μεγάλο το οφείλω στους γονείς μου και στον σύντροφό μου που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν στα πάνω μου και στα κάτω μου.

Και τώρα.... ανασυγκρότηση και σωστό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά που θέλει τον Παναθηναϊκό να βάζει γερές βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και ξεκινά ένα πλάνο μεταβατικής περιόδου γιατί πλέον ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε! Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα τα πετύχουμε… Πάμε δυνατά τριφύλλι μου!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου