«ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ»

Η αρχηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού Πέννυ Ρόγκα blog-άρει για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο

«Βήμα βήμα θα φτάσουμε ψηλά»

Καλησπέρα αυτές οι δυο βδομάδες για μας αποτελούν τις πιο σημαντικές ολόκληρης της σεζόν. Η ομάδα τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και αγώνα με τον αγώνα βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις αδυναμίες της. Το Σάββατο αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ σε ένα ματς που το μετατρέψαμε σε παιχνίδι για ένα ρόλο.

Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη και έπαιξε εντυπωσιακά απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη και μαχητική ομάδα που έχει τους ιδίους στόχους με εμάς.  Όπως είχα αναφέρει στο προηγούμενο μου μπλοκ προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας για να περάσουμε στο final-4 του κυπέλλου. Η ομάδα μου αποπνέει υγειά και σιγουρά. Οι παίκτριες λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένο σύνολο και είμαι σίγουρη πως και αύριο θα έχουμε ένα πολύ διαφορετικό και δυνατό ματς αλλά στο τέλος οι νικήτριες θα είμαστε εμείς.

Το πρωτάθλημα σιγά σιγά φτάνει στο τέλος και νιώθω περήφανη που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Βήμα βήμα ο Παναθηναϊκός μας θα φτάσει ψηλά, εκεί που πρέπει να βρίσκεται!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου