«ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Η Πέννυ Ρόγκα μέσω του προσωπικού της μπλογκ στο Leoforos.gr στέλνει το μήνυμα της ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος

«Πάμε για το διπλό στην Θεσσαλονίκη»

Δυστυχώς δεν κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια, που τίποτα δε σου βγαίνει και τίποτα δε πάει καλά. Ένα τέτοιο ήταν και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεν χάθηκε τίποτα. Απλά πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και θα… παλέψουν μεταξύ τους για την άνοδο. Θα ξανασυναντηθούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες και θα κερδίσουμε. Πάμε για το διπλό στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως η ομάδα δεν αντέδρασε στην πίεση, όπως έπρεπε. Σίγουρα ήταν Πρεμιέρα και κάποια λάθη δικαιολογούνται, όπως και το άγχος. Απλά περίμενα ότι θα αντιδρούσαμε ή στο δεύτερο ή στο τρίτο σετ. Δε το κάναμε και μάλιστα εκεί που είμασταν μπροστά δεν διαχειριστήκαμε σωστά τη στιγμή και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό! Θα δουλέψουμε και θα αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου