«Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Τον απολογισμό του έκανε μέσω του προσωπικού του Blog στο leoforos.gr ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

«Η ομάδα αυτή θα μείνει για πάντα και πρέπει να έχει βοήθεια από τον κόσμο»

«Ήταν μια καλή χρονιά για εμάς. Βγήκαμε 3οι στο πρωτάθλημα και 5οι μετά τα play offs Volley League. Έχω έρθει σε μια ομάδα και μπορώ να πω πως από ομάδα έχουμε γίνει οικογένεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σεζόν. Σίγουρα μου έλειψε κάτι στο τέλος καθώς δεν πήγαμε στα ημιτελικά, γιατί ο Παναθηναϊκός άξιζε να πάει εκεί. Όμως δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στον αθλητισμό. Γενικά ήταν μια καλή χρονιά και για μένα και για την ομάδα. Όλη τη σεζόν δείξαμε αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παίξαμε καλό βόλεϊ και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Εγώ κρατάω τα πάντα από μια χρονιά. Από τα άσχημα πάντα παίρνεις μαθήματα. Εγώ θα κρατήσω και πάρα πολύ καλές στιγμές που ζήσαμε στην ομάδα φέτος. Έχω βρει ανθρώπους που είναι μέσα στη καρδιά μου και έχω περάσει μια πολύ καλή χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, όλη την χρονιά δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και αξίζαμε να παίξουμε στα ημιτελικά. Κάθε εβδομάδα που παίζαμε είχαμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει. Δε παίζαμε μόνο για το «τριφύλλι» αλλά παίζαμε και για τον κόσμο. Γι’ αυτό και αισθάνθηκα ότι ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους οπαδούς μετά το ματς με την Κηφισιά.

Κλείνοντας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που μας έδωσαν όλη τη χρονιά. Επίσης να συνεχίζουν να πιστεύουν στην ομάδα. Τα χρόνια περνάνε, όμως πάντα υπάρχουν οι καλές στιγμές και οι δύσκολες στιγμές. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η ομάδα αυτή θα μείνει για πάντα και πάντα πρέπει να έχει βοήθεια από τον κόσμο της»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου