«ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-0»!

Ο έμπειρος διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Μπόγιαν Γιορντάνοφ κάλεσε μέσω του blog του στο leoforos.gr, τον κόσμο του Παναθηναϊκού να… γεμίσει και το Ζηρίνειο το Σάββατο στις 7μ.μ., προκειμένου να βοηθήσει τους «πράσινους» να πάρουν τη νίκη επί της Κηφισιάς, κάνοντας το 2-0 στη σειρά, και να προκριθούν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος!

«Με κόσμο και στην Κηφισιά για το 2-0»!

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην Α’ φάση των play off της Volley League με τη νίκη μας επί της Κηφισιάς. Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και η κάθε νίκη πολύ σημαντική. Είμαι ευχαριστημένος που κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ωστόσο πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί ένα ακόμη με την Κηφισιά που είναι εξίσου κρίσιμο και δύσκολο και πρέπει να μπούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως η Κηφισιά θα παίξει ακόμη καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς θα είναι στην έδρα της, στο Ζηρίνειο. Εμείς όμως θα πάμε να κερδίσουμε και να τελειώσουμε τη σειρά, με το 2-0 στις νίκες.

Στο πρώτο ματς που έγινε στην Κυψέλη είχαμε τη βοήθεια του κόσμου μας, που γέμισε το γήπεδο, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους όλη τη χρονιά στο πλευρό μας και εύχομαι να τους έχουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο ματς στην Κηφισιά το Σάββατο. Είναι σίγουρο πως το Ζηρίνειο θα είναι γεμάτο κόσμο, καθώς και στην Κηφισιά αγαπούν πολύ το βόλεϊ, όπως και οι δικοί μας οπαδοί και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου