«ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ blogάρει στο Leoforos.gr για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Volley league, αλλά και για τη συνέχεια που αναμένεται ακόμη καλύτερη.

«Να μιλάμε μέσα στο γήπεδο»

Συνεχίζουμε δυναμικά την προετοιμασία μας, μετά το ρεπό που είχαμε το σαββατοκύριακο. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τη Δευτέρα κόντρα στον Παμβοχαϊκό και σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε στο Βραχάτι. Θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ καλό βόλεϊ. Εμείς όμως είμαστε Παναθηναϊκός και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι.

Στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο αντίπαλός μας έπαιξε πολύ καλά αυτό το παιχνίδι, και πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα που είχε παίξει μέχρι τότε. Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό από αυτό που θέλαμε εμείς, όμως δεν τα καταφέραμε.

Εγώ από την αρχή του πρωταθλήματος είχα πει πως η ομάδα μας θα έχει άλλο πρόσωπο, μετά τα Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην αρχή του πρωταθλήματος, κάναμε πολύ καλή δουλειά και να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει να μιλάει μέσα στο γήπεδο και όχι με δηλώσεις. Αυτό κάνω και εγώ. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν πάντα μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου