«ΝΑ… ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ»!

Ο Γιάννης Γκαράνης μέσω το blog του στο leoforos.gr κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει το «παρών» στα κρίσιμα ματς της α’ φάσης των play offs που θα γίνουν στα Ιλίσια το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Να… κλειδώσουμε την 1η θέση»!

Μια εβδομάδα απομένει για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Α2 πόλο, και συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Δυστυχώς είναι τέτοιες οι ημερομηνίες και οι ομάδες της Α1 έχουν σταματήσει τις υποχρεώσεις τους και έτσι είναι δύσκολο αυτή την περίοδο για εμάς να βρούμε κάποιο ανταγωνιστικό φιλικό.

Παρόλα αυτά έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια τα οποία μας βοηθούν ώστε να διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε όλη την χρονιά, παρά την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, πρέπει να «κλειδώσουμε» την πρώτη θέση στον όμιλο, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα στον τελευταίο γύρο που θα κρίνει το ποιος θα ανέβει στην Α1 κατηγορία. 

Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια, και περιμένουμε και τον κόσμο να έρθει στα Ιλίσια, που θα γίνουν οι αγώνες για να μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου