«ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ»

Ο Γιάννης Γκαράνης ανανεώνει το blog του στο Leoforos.gr και γράφει για το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να βγάζει αθλητές, οι οποίοι στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

«Σημαντικό οι αθλητές να προέρχονται από τις ρίζες του ΠΑΟ»

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη το τουρνουά «Ιωάννης Χατζηθεοδώρου», όπου η ομάδα των παίδων του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε πολύ δυνατή και το κατέκτησε. Παράλληλα η δεύτερη ομάδα U15 του συλλόγου συμμετείχε σε ακόμη ένα τουρνουά στον Πειραιά προς τιμή του «Ανδρέα Γαρυφάλλου», όπου μετά την νίκη επί μιας παραδοσιακής δύναμης όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού, οι παίδες κατέκτησαν την 2η θέση.

Τόσο η πρώτη θέση, όσο και δεύτερη σε τέτοια τουρνουά, όπου συμμετείχαν ομάδες όπως ο ΝΟΒ, ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός, ο Πανιώνιος και άλλες ομάδες, φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα ηλικιακά τμήματα του Παναθηναϊκού. Στις ακαδημίες μας υπάρχουν αθλητές ικανοί να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα στα μετέπειτα χρόνια. Ειδικά στο άθλημα της υδατοσφαίρισης είναι σημαντικό να ξεκινά κανείς από νεαρή ηλικία, ώστε να λαμβάνει την κατάλληλη βοήθεια στην προσπάθεια αυτή. Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι απαραίτητο και για την ανδρική ομάδα, καθώς θα στελεχώνεται με αθλητές που προέρχονται από τις… ρίζες της ομάδας, όπως είμαι και εγώ, αλλά και πολλά άλλα παιδιά!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ