«ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟ 2019»

Η Ασπασία Καλαμπάκου blogάρει στο Leoforos και εύχεται το 2019 να είναι… αήττητο για το μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

«Καμία ήττα το 2019»

Κλείσαμε με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα, αλλά με μια πολύ καλή εικόνα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δε μπορώ να πω ότι δε μας έχει στοιχίσει ψυχολογικά η ήττα που κάναμε από τα Μελίσσια. Άσχετα αν βαθμολογικά δε μας κόστισε. Κατά τα άλλα σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένες καθώς βρισκόμαστε στην πρώτη θέση μαζί με την Αγία Παρασκευή και έχουμε πετύχει τον μισό στόχο της ανόδου.

 Το πρωτάθλημα έχει πολύ καλό δρόμο ακόμη. Θε΄λουμε Να ξεκουραστούμε να γεμίσουμε μπαταρίες και να μπούμε ακόμη πιο έτοιμες το 2019 για να μην κάνουμε καμία ήττα μέχρι το τέλος, δεν δικαιολογείται καμία ήττα τουλάχιστον όπως είναι στα μάτια μου αυτή η ομάδα!

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για ένα νοκ άουτ εκτός έδρας ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου. Δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος δε ξέρω αν είναι αρνητικό ή θετικό αυτό. Έχουμε εικόνα αυτής της ομάδας γιατί έχουμε ξαναπαίξει. Χρειαζόμαστε να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε κάνει στο μεταξύ μας ματς άσχετα αν είχαμε πάρει τη νίκη. Αυτή η αναμέτρηση θα κρίνει το ποιος θα πάει στο Final 4. Είναι μέσα στους στόχους μας το Κύπελλο και είμαστε έτοιμες ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου