«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ»

Η Ασπασία Καλαμπάκου blogάρει στο Leoforos.gr και ξεκαθαρίζει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ.

«Το μεγαλύτερο κίνητρο ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

 «Γεια σας,

Πετύχαμε μεν την πρώτη νίκη του Πρωταθλήματος στην Πρεμιέρα, παίζοντας με λίγο πιο εύκολο αντίπαλο από αυτούς που αντιμετωπίσαμε στον θεσμό του Κυπέλλου, όμως δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας. Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, το πρώτο για τη φετινή σεζόν, και δεν θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε μέσα στην εβδομάδα κατά την προετοιμασία μας για το επόμενο ματς.

Η εικόνα μας το Σάββατο με τον Πελασγό, δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε να έχουμε στην σεζόν. Παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένες που καταφέρνουμε να κερδίζουμε, όπως και αν παίζουμε. Κρατάμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα και έχουμε να λύσουμε πολλά πράγματα μέσα στην εβδομάδα και μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε, ούτως ώστε να παρουσιάσουμε μια άλλη εικόνα, πιο συγκεντρωμένη και πιο καλή στα επόμενα παιχνίδι. Όλες μας θέλουμε να δείξουμε για ποιο λόγο είμαστε εδώ, στον Παναθηναϊκό και για ποιο λόγο παίζουμε. 

Την Κυριακή παίζουμε με το Αρκάδι, όμως αν εμείς δε παρουσιαστούμε σοβαροί, όλα γίνονται. Καμία ομάδα δε θα μας δώσει τη νίκη στο χέρι, λόγω φανέλας! Για αυτό πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση και να διορθωνόμαστε με τον καιρό, τόσο αγωνιστικά, όσο και στη φιλοσοφία που έχουμε και στο τρόπο παιχνιδιού μας.

Παράλληλα θέλω να σταθώ στην παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο πλευρό μας. Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος που έγινε στην Μεγαλόπολη ο κόσμος, που μας έχει στηρίξει από το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου μέχρι σήμερα πάρα πολύ, έδωσε βροντερό «παρών» και στο ματς με τον Πελασγό. Δημιούργησαν ένα κλίμα εορταστικό και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά, όποτε επισκεφτήκαμε τον σύνδεσμο στην Μεγαλόπολη. Αυτές είναι πολύ όμορφες στιγμές και σου δίνουν νόημα να συνεχίζεις και να έχεις λόγο να παίζεις για αυτόν τον κόσμο. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη από την παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού» σε κάθε ματς που δίνουμε. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ότι μπορείς να ζήσεις, σε οποιαδήποτε ομάδα!

Παράλληλα εμείς οι παίκτριες, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, έχουμε το κίνητρο να παίζουμε και να δείχνουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της ομάδας μας. Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για έναν αθλητή να παίζει γι’ αυτόν τον κόσμο!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου