«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»!

Η Ασπασία Καλαμπάκου bloggάρει στο leoforos.gr και… αποθεώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

«Πρώτη φορά τέτοιος κόσμος δίπλα μας»!

Ο στόχος επετεύχθη! Είμαι πανευτυχής που καταφέραμε και πετύχαμε το 3Χ3 στο Κύπελλο. Ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό, όμως καταφέραμε και ανεβάσαμε ρυθμό στο β’ ημίχρονο και πήραμε τη νίκη με 81-64 κόντρα στην Ηλιούπολη. Αυτό που είπαμε στο ημίχρονο μέσα στα αποδυτήρια, είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να ξεκινήσουμε από αυτή το παιχνίδι μας. Έτσι παίξαμε καλύτερα στην άμυνα στο β΄ ημίχρονο και παράλληλα βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και στην επίθεσή μας, ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να πάρουμε τη νίκη με ένα μεγαλύτερο σκορ, απ’ ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένες γι’ αυτό!

Φυσικά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις τρεις σερί νίκες, που έχουμε πετύχει, καθώς έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, τόσο στο Κύπελλο, όσο και με την έναρξη του Πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα.

Πρώτη φορά τέτοιος κόσμος δίπλα μας στη Λεωφόρο, ο οποίος μας βοήθησε πολύ σε αυτή τη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε και μας έδωσε τεράστια ενέργεια και γενικά ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου