ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ!

Στο γήπεδο θα φανούν όλα!

Εδώ και μήνες γνωρίζαμε, ότι αν τελικά ο Παναθηναϊκός πάρει την αδειοδότηση θα πάει σε ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ που δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μιλάμε δηλαδή για παίκτες με 200-300.000 ευρώ συμβόλαιο και κυρίως ελεύθερους, η δανεικούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις και για να έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις μεταγραφές , η θα πρέπει να έχεις ένα πολύ καλό δίκτυο σκάουτερ σε όλο τον κόσμο, η θα πρέπει να έχεις έναν προπονητή, που «κόβει» το μάτι του και αρέσκεται στο να αναδεικνύει παίκτες. Το έκανε ο Φερέιρα στην Πόρτο, τώρα θέλει να το κάνει αυτό και στον Παναθηναϊκό.

Οι επιλογές των Ζέκα, Κουίνσι δείχνουν, ότι ο Πορτογάλος μπορεί να το κάνει αυτό με επιτυχία. Οι παίκτες που επιλέγει είναι άγνωστοι σε όλους μας , που είναι λογικό να έχουμε τις αμφιβολίες μας μέχρι να τους δούμε στο γήπεδο να αγωνίζονται. Ετσι αντιμετωπίζεται και η περίπτωση του Μπαρμπαρούση, πιθανότατα και του Πίντο μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αλλά και των άλλων που θα ακολουθήσουν.

Από κει και πέρα το γεγονός, ότι ο Φερέιρα το έχει δείξει και στην Πόρτο , το έχει δείξει και εδώ ότι μπορεί να επιλέξει σωστά παίκτες χαμηλού κόστους καλό είναι να έχουμε υπομονή για ένα-δύο μήνες. Μέχρι να  δούμε αυτούς τους παίκτες στο γήπεδο και δούμε το σύνολο που θα φτιαξει ο Πορτογάλος τεχνικός. Είτε πω εγώ ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι παικταράς, είτε ότι είναι μυρωδιάς, στο γήπεδο θα φανεί η αλήθεια . Το γήπεδο είναι καθρέπτης. Μέχρι τότε ας είμαστε όλοι λίγο επιφυλακτικοί στις κρίσεις μας είτε από την μία πλευρά(θετική), είτε από την άλλη (αρνητική)

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ