ΔΕΝ «ΠΕΤΑΕΙ» ΛΟΝΔΙΝΟ Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου μετά τον τραυματισμό της στον αυχένα κατά τη διάρκεια προπόνησης δεν θα αναχωρήσει με την Ολυμπιακή αποστολή για το Λονδίνο.

Δεν «πετάει» Λονδίνο η Παπαγεωργίου

Η σφυροβόλος του «Τριφυλλιού», Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου είχε πιάσει το όριο για την τρίτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, ο τραυματισμός της όμως στον αυχένα κατά τη διαρκεία προπόνησης την αφήνει εκτός.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια σφυροβολίας δυστυχώς αναμένεται να χάσει την τρίτη Ολυμπιάδα της καριέρας της και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η αποχή της από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου όπως δηλώνει και η ίδια είναι κάτι πολύ σκληρό καθώς την τελευταία δεκαετία η μόνη της απουσία ήταν αυτή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ελσίνκι το 2005.

Αναλυτικά η δήλωση της σφυροβόλου του Παναθηναϊκού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ:

«Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι, χωρίς αμφιβολία, το επιστέγασμα και η κορύφωση της αθλητικής διαδρομής για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Έχοντας βιώσει ήδη δύο φορές την ύψιστη αυτή στιγμή και ικανοποίηση και προετοιμαζόμενη εδώ και πολύ καιρό, αφού είχα ήδη πιάσει το όριο, για την τρίτη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, είμαι σήμερα στην εξαιρετικά δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τη διακοπή για εφέτος κάθε αθλητικής μου δραστηριότητας και φυσικά τη μη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Δυστυχώς, ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον αυχένα μου επιβάλει να απέχω, για κάποιο διάστημα, από κάθε αθλητική δραστηριότητα και βεβαίως αποκλείει τη συμμετοχή μου στις επικείμενες εγχώριες και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Η στιγμή αυτή είναι ασφαλώς πολύ σκληρή για μένα, όμως από την άλλη, η αγωνιστικότητα, η πίστη, η υπομονή και η επιμονή και όλες οι αρετές που προσφέρει η ενασχόληση με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον Κλασικό Αθλητισμό, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη που εξουδετερώνει την πρόσκαιρη θλίψη.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στους συναθλητές και τις συναθλήτριες, που θα συγκροτήσουν την Ολυμπιακή Αποστολή. Είμαι σίγουρη ότι θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να τιμήσουν τα εθνικά χρώματα και να κάνουν, για μία ακόμη φορά, υπερήφανους τους Έλληνες, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες, για τη χώρα μας, στιγμές. Ελπίζω να τα πούμε και πάλι σύντομα, με ευχάριστη αυτή τη φορά αφορμή…». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ