ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ανακοινώθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ οι ημερομηνίες του διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί το σαββατοκύριακο 14-15 Ιουλίου.

Το διασυλλογικό για Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ τα σωματεία θα αγωνιστούν τα μισά στις 9-10/6 και τα υπόλοιπα στις 14-15/6. Οι Σύλλογοι που ανήκουν στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν στις 14-15/7.

Το Σαββατοκύριακο 9-10/6, θα γίνουν οι εξής όμιλοι:
1.Θεσσαλονίκη, Θράκη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Πέλλα/ Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη.
2.Ανατολική Θεσσαλία, Δυτική Θεσσαλία, Πιερία/Ημαθία, Ανατολική Στερεά, Δυτική Μακεδονία, στην Λάρισα.
3.Βόρεια Πελοπόννησος, Ηπειρος, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ανατολική Πελοπόννησος, Δυτική Στερεά, στην Πάτρα.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα αγωνιστούν τα εξής σωματεία του 5ου ομίλου: ΑΟ Φιλοθέης, Κυκλάδες (όλα), ΑΕ Μεσογείων Αμ., ΣΑΚ Αθηνών, ΑΓΣ Ανατολή Ν. Ιωνίας, ΑΣΕ Δούκα, ΑΣ Σχολή Μωραΐτη, ΓΣ Ωρωπιών, ΓΣ Χαλανδρίου, Ποσειδών Λαυρεωτικής Μεσόγαιας, ΑΣ Κτησιφών Παιανίας, ΑΣ Φοίβος, Πανελλήνιος ΓΣ, Νίκη Βύρωνα.

Το Σαββατοκύριακο 14- 15/7 θα γίνουν τρεις όμιλοι:

Ο πρώτος όμιλος στον οποίο ανήκουν τα εναπομείναντα σωματεία του πέμπτου ομίλου: ΓΣ Κηφισιάς, ΓΣ Αμαρουσίου, ΓΑΣ Χολαργός, ΑΣ Φειδιππίδης Μαραθώνα, ΑΟ Ολυμπιάδα Κηφισιοάς, ΑΓΣ Το Ιον Αγ.Στεφάνου, ΑΟ Βάρης, ΑΟ Δρομέας Αμαρουσίου, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΓΣ Ηλιούπολης, Εθνικός ΓΣ, ΓΑΣ Ιλισός. Ο όμιλος του Πειραιά στον όποιο θα ανήκουν τα σωματεία Πειραιά, Βοιωτίας/Εύβοιας, Δυτικής Αττικής και ο όμιλος της Κρήτης.

Ήδη έχουν γίνει θυμίζουμε τρεις όμιλοι: Δωδεκανήσου, Χίου – Σάμου,Λέσβου.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

Μετά την διεξαγωγή δύο ομίλων (Πειραιά – Κρήτη) του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ στις 14-15/7, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ για τροποποίηση διεξαγωγής των ημερομηνιών του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Συνθέτων, Α/Γ και Π/Κ. Έτσι οι αγώνες θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες

Σύνθετα Α/Γ 14-15/7 και Π/Κ 22-23/9
Α) Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Θράκη, Καβάλα, Δράμα, Πέλλα/Κιλκίς.
Β) Ανατολική Θεσσαλία, Δυτική Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονίθα, Πιερία/Ημαθία, Ανατ. Στερεά.

Σύνθετα Α/Γ, Π/Κ  7-8/7
Βόρεια Πελοπόννησος, Περ. Πελοποννήσου, Αν. Πελοπόννησος, Δυτική Στερεά, Ηπειρος, Κέρκυρα. Οι Π/Κ  που θα αγωνιστούν σε αυτόν τον όμιλο, μπορούν να δηλωθούν ταυτόχρονα (εάν  το επιθυμούν) και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Π/Κ και θα αξιολογηθούν και στα δύο πρωταθλήματα.

Σύνθετα Α/Γ και Π/Κ 22-23/9
Πειραιάς, Βοιωτία, Εύβοια, Δυτ. Αττική, Λέσβος, Χίος/Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Ανατολική Αττική, Αθήνα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ