ΣΑΝ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΕΞΗΝΤΑΡΕΣ!

Σαν ανοργασμικές εξηντάρες!

Το Euro δεν έχει καμία σχέση με το ευρώ. Εννοείται. Μακριά από εμάς αυτή η ανόητη ταύτιση ποδοσφαίρου και πολιτικής. Αν περάσει η Εθνική την Γερμανία ούτε το χρέος θα διαγραφεί, ούτε η Ελλάδα θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης, ούτε θα απαλλαχτούμε από τα λαμόγια που τρώνε τα σπλάχνα του ελληνικού λαού εδώ και δεκαετίες. Σίγουρα θα είναι μια τεράστια ένεση ηθικού, σίγουρα θα είναι μεγάλη ηδονή να νικάς αυτούς που σε περιφρονούν και παίζουν μαζί σου ενώ ακόμη σου χρωστάνε σε όλα τα επίπεδα, αλλά στη ζωή μας, στη ζωή σας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Κακά τα ψέματα. Ηδονή να τα... δείχνεις ποδοσφαιρικά μπροστά στα μάτια της Μέρκελ αλλά μέχρι εκεί για να μην χάσουμε την μπάλα τελείως σε αυτή τη χώρα.

Η... έκπληξη, όμως, στην διαχείριση αυτού του παιχνιδιού έρχεται από την άλλη πλευρά της «μάχης». Από τους υποτίθεται... Ευρωπαίους, από τους... υποτίθεται πολιτισμένους και ανεπτυγμένους. Γελοίοι. Οι γερμανικές εφημερίδες δεν πιάνουν μία μπροστά στις δικές μας οπαδικές μετά από μεγάλες νίκες των ομάδων που υποστηρίζουν. Παρθεναγωγεία είναι. Οι άνθρωποι έχουν δώσει ρεσιτάλ μαλακίας. Με συγχωρείτε, όσοι παρεξηγήστε, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι απέδειξαν πόσο κομπλεξικοί είναι με τους Έλληνες. Άβυσσος η ψυχή τους και κανείς δεν μπορεί να βρει τι τους φταίει και τους... πονάμε τόσο. Αποκορύφωμα αυτός ο βλάκας από τη «Bild» που το έπαιξε... Μαγκάιβερ και πήγε στο ξενοδοχείο της Εθνικής για να γράψει ότι ο Σάντος καπνίζει και πως ο «Κάρα» έλεγε στο τηλέφωνο κάποιον «μαλάκα». Δεν εξηγείται αλλιώς, του συγκεκριμένου μάλλον του... κέρασαν την αδερφή σε κάποιο ελληνικό νησί. Τέτοια παπαρολογία είχαμε χρόνια να δούμε. Σε όλα τα επίπεδα.

Οι τύποι κάνουν σας απελπισμένες ανοργασμικιές εξηντάρες που έχουν να δουν χαρά στα σκέλια από τα δεκαπέντε. Μακάρι αυτή την χαρά να τους την δώσουν... live ο Καραγκούνης, ο Σαλπιγγίδης, ο Σηφάκης και τα άλλα παιδιά. Και τότε θα πέσει γέλιο. Μεγάλο γέλιο...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ