ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 100%»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα υποστήριξε πως οι «πράσινοι» θα δώσουν το 100% για να προκριθούν σε βάρος της Μπιλμπάο.

Κολοβέτσιος: «Να δώσουμε το 100%»

«Θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα, θα είναι αρκετά δύσκολο. Φάνηκε κι από τα φιλικά, που ομάδες που πάνε για το πρωτάθλημα έχασαν. Θεωρώ πως θα είναι σκληρό, οι ομάδες εδώ στη Λεωφόρο θα κλείνονται πίσω κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώνουμε τα παιχνίδια και να έχουμε καλή πορεία», είπε αρχικά ο στόπερ του Παναθηναϊκού για την… πρώτη γεύση από τις ομάδες της Super League.

Αναφορικά με τα στοιχεία που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, απάντησε: «Σε πρώτη φάση έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία, η κατοχή της μπάλας, οι φάσεις που βγάζουμε… Απλά θα πρέπει να τις τελειώνουμε για να καθαρίζουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια και ο κόσμος θα το απολαύσει».

Τέλος, για τα ματς με τη Μπιλμπάο, είπε: «Όλοι μας θα είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι παίζοντας με μια καλή ομάδα όπως είναι η Μπιλμπάο. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι συνηθισμένος σε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε το 100% και να περάσουμε».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου