ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ... ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Μας το ζητήσατε, το πράξαμε και πλέον κάθε Παναθηναϊκός, σε όποια γωνιά της γης κι αν βρίσκεται, μπορεί καθημερινά να έχει στα... χέρια του την Πράσινη.

Αγοράστε την Πράσινη διαδικτυακά... Για τους Παναθηναϊκούς... όλης της γης!

Η διαδικτυακή πώληση της εφημερίδας όλων των Παναθηναϊκών είναι πλέον γεγονός και μάλιστα, σε τιμές προνομιακές, ώστε κάθε οπαδός του τριφυλλιού να μπορεί να την κατεβάσει στον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό του και να έχει την απόλυτα έγκυρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Ετσι, οι χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Αγγλία και πολλές ακόμα ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, μπορούν καθημερινά να αγοράζουν την εφημερίδα «Η Πράσινη» ΜΟΝΟ με 0,99 Ευρώ. Σε ακόμα πιο ελκυστικές και... συμφέρουσες προσφορές διατίθενται τα συνδρομητικά πακέτα, με τη μηνιαία συνδρομή στα 29 από τα 45 ευρώ και την εξάμηνη συνδρομή στα 135 από τα 270 ευρώ. Και φυσικά στις ίδιες τιμές μπορούν να αγοράζουν διαδικτυακά την εφημερίδα και οι οπαδοί του τριφυλλιού από κάθε γωνιά της Ελλάδας...

Και επειδή η Πράσινη ξέρει να αναγνωρίζει το πιστό κοινό της, για κάθε μηνιαία και εξάμηνη συνδρομή οι συνδρομητές της εφημερίδας θα συμμετέχουν σε κλήρωση για Παναθηναϊκά... δώρα έκπληξη!

Μπείτε τώρα στο Leoforos.gr και γίνετε online συνδρομητές της Πράσινης από όποια γωνιά της γης κι αν βρίσκεστε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου