ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Η εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα αναμένεται να είναι και η πλέον καθοριστική για δύο ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα» του Παναθηναϊκού Superfoods

Τρεις και σήμερα…

Κι αυτό διότι η ερχόμενη Πέμπτη (20 Ιουλίου) είναι και η καταληκτική ημερομηνία στην προθεσμία που έχουν τα συμβόλαια των Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ. Αμφότεροι οι παίκτες έχουν ειδικούς όρους (NBA out), που τους δίνει τη δυνατότητα να «μετακομίσουν» στον… μαγικό κόσμο, αν τους γίνει πρόταση από κάποια ομάδα του NBA για εγγυημένο συμβόλαιο.
Στην περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ, τα πράγματα είναι γνωστά και το τοπίο «καθάρισε» κάπως την περασμένη εβδομάδα με την απόφαση των «πρασίνων» να απορρίψουν όλες τις προτάσεις που έγιναν για τον παίκτη, δείχνοντάς του πόσο θέλουν να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ. Πλέον, την παραμονή του Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό θα καθορίσουν οι εξελίξεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα το αν θα υπάρξει πρόταση από ομάδα του NBA.
Όσον αφορά στην υπόθεση του Ζακ Όγκαστ, ο Ελληνοαμερικανός σέντερ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μαϊάμι Χιτ και πλέον, όπως συμβαίνει και με τον Σίνγκλετον, μετρά αντίστροφα μέχρι τις 20 Ιουλίου για να μάθει το αν θα έρθει να εγκατασταθεί στο ΟΑΚΑ.
Οι δύο περιπτώσεις, λοιπόν, έχουν κοινή προθεσμία ως προς τις τελικές εξελίξεις και τη συνέχιση της καριέρας τους, πράγμα που φυσικά αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου