ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ…

Στον Παναθηναϊκό Superfoods μετρούν αντίστροφα για την 20η Ιουλίου που θα κρίνει και την παραμονή δύο παικτών στο ΟΑΚΑ

Αδειάζει η κλεψύδρα…

Η στάση του Παναθηναϊκού Superfoods στην υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον και το οριστικό αλλά και εμφατικό «όχι» στη διπλή, βελτιωμένη και «μυθική» πρόταση της Χίμκι (όπως και στις ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι) κατέστησε σαφές προς όλη την Ευρώπη πως ο παίκτης δεν πωλείται. Παρά το ποσό των 1,1 εκατομμυρίων των Ρώσων, το οποίο έδωσε συνέχεια αλλά και ανέβασε τον οικονομικό «υδράργυρο» στον χορό των προτάσεων για τον Αμερικανό, οι «πράσινοι» έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν τον παίκτη και πόσο πολύ θέλουν να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, έκοψαν την όρεξη όλων των ευρωπαϊκών ομάδων που ήθελαν τον παίκτη και έκαναν επίσημες και τεράστιες προτάσεις στην ομάδα του «τριφυλλιού» για να τον αποκτήσουν.

Πλέον, μοναδικός ανταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό είναι το NBA, το οποίο θα κρίνει και την παραμονή του Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται, πως στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει «NBAout» που του δίνει τη δυνατότητα να μεταβεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αν του γίνει πρόταση για εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του «μαγικού κόσμου». Βέβαια, σε αυτό υπάρχει και προθεσμία, με ημερομηνία λήξης την 20η Ιουλίου. Οι «πράσινοι», λοιπόν, μετρούν αντίστροφα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, απέχοντας τέσσερις ημέρες από την οριστικοποίηση της παραμονής του δυναμικού φόργουορντ, σε περίπτωση τελικά που δεν έρθει πρόταση από το NBA.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ζακ Όγκαστ. Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ που υπέγραψε φέτος στο «τριφύλλι» έχει επίσης όρο που του επιτρέπει να αγωνιστεί στο NBA αν έρθει πρόταση από εκεί. Η προθεσμία είναι η ίδια με αυτή του Σίνγκλετον, πράγμα που σημαίνει ότι σε τέσσερις μέρες από σήμερα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών. Η 20η Ιουλίου, λοιπόν, είναι ημερομηνία… ρυθμιστής για την υπόθεση της παραμονής των δύο «ψηλών», με την αγωνία όλο και να αυξάνεται όσο η κλεψύδρα αδειάζει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου