ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» (VIDS)

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με απεριόριστο σεβασμό για τον Άρη και τον Δημήτρη Πρίφτη και στάθηκε στις δυσκολίες του αυριανού τελικού

Πασκουάλ: «Πρόκληση να κερδίσουμε μέσα στη Θεσσαλονίκη» (vids)

Είναι δεδομένο ότι μεταξύ των δύο είναι ο προπονητής με την μεγαλύτερη εμπειρία. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα για τον ίδιο. Μάλιστα, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως «Το παρελθόν είναι.. παρελθόν» και έβγαλε το καπέλο του στον Δημήτρη Πρίφτη και τον Άρη.

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τέτοια ανυπομονησία πριν από έναν τελικό. Είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να διεκδικήσουμε και να απολαύσουμε τον τελικό. Είμαστε εδώ με χαρά και ανυπομονησία. Και γνωρίζουμε καλά ότι θα είναι πολύ δύσκολο και πολύ όμορφο ματς» είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς να πάρουμε αυτόν τον τελικό κόντρα στον Άρη, μέσα στη Θεσσαλονίκη. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίξουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Άρης παίζει καλά, δύσκολα χάνει στην έδρα του. Και ξέρουμε ότι στους τελικούς μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς αυτό».

Όσο για τους τίτλους που… κουβαλάει και αυτόν που ετοιμάζεται να.. κατακτήσει. «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Στον αθλητισμό κάθε μέρα έχεις την πιθανότητα να ανέβεις επίπεδο και να έχεις μια καινούρια πρόκληση. Θα δούμε πως θα κυλήσει και αυτός ο τελικός. Γι αυτό προετοιμάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα και προετοιμάσω αναλόγως και τους παίκτες μου. Και με αίσθημα μεγάλου σεβασμού απέναντι στον αντίπαλο κόουτς, έτσι γίνεται όλη η προετοιμασία. Όπως είπε και νωρίτερα είναι μια νέα εμπειρία, μια νέα στιγμή».

Τέλος για τα τρίποντα που εκτελεί η ομάδα του… «Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Επίσης και από τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί μας. Μου αρέσει η ομάδα μου να ανοίγεται στον χώρο. Και να τιμωρούν την οποιαδήποτε βοήθεια στην άμυνα. Οπότε δεν είναι κάτι καινούριο και φέτος η ομάδα μου να έχει αυτό το χαρακτηριστικό» σχολίασε και ολοκλήρωσε λέγοντας « Είναι πολύ φυσιολογικό που έχεις παίκτες στη θέση 5 που σουτάρουν και να έχεις μεγάλο ποσοστό. Αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι να μπορέσεις να πετύχεις έναν πόντο περισσότερο από τον αντίπαλό σου».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου