Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

Διαβάστε στο Leoforos.gr για την τελευταία επιθυμία του μικρού φίλου του Παναθηναϊκού, που η «Θύρα 13» έκανε πραγματικότητα.

Η ιστορία του μικρού Παντελή

Η παρακάτω αληθινή ιστορία είναι από αυτές που σε κάνουν να νιώσεις ένα ρίγος συγκίνησης και διαψεύδει όλους αυτούς που νομίζουν ότι οι οργανωμένοι οπαδοί είναι εγκληματίες, χωρίς μυαλό και συναισθήματα.

Σε πολλούς δημιουργήθηκε η απόρροια για το ποιος ήταν ο μικρός Παντελής, στον οποίο η «Θύρα 13» ευχήθηκε καλό ταξίδι με ένα πανό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το Leoforos.gr έμαθε τι έγινε.

Ο μικρός Παντελής ήταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και έδινε μάχη για την ζωή του. Ο θείος του επισκέφτηκε τον κεντρικό σύνδεσμο της «Θύρας 13» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ζήτησε από τα παιδιά που ήταν εκεί να πάνε στο νοσοκομείο για να τραγουδήσουν τον ύμνο της ομάδας στον γιο του.

Φυσικά, κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να του χαλάσει χατίρι και η επιθυμία του μικρού Παντελή έγινε πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως λίγες ημέρες αργότερα, έχασε την μάχη που έδινε για την ζωή και για αυτό προέκυψε το πανό.

Καλό ταξίδι Παντελή.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Αυγούστου