Αθλητικό Κέντρο Παιανίας

Για χρόνια το Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας είναι το μόνο πλήρες και μοντέρνο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα και θεωρείται ένα από καλύτερα στην Ευρώπη. Η δημιουργία αυτού του αθλητικού κέντρου ήταν μέρος του οράματος της οικογένειας Βαρδινογιάννη για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Χτίστηκε το 1981 και αποτελείται από 70 στρέμματα γης. Στις 16 Δεκεμβρίου 1981 εγκαινιάστηκαν οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.

Οι ανέσεις και το περιβάλλον του Κέντρου είναι υψηλού επιπέδου. Για αυτό κάθε χρόνο οι καλύτερες Ευρωπαϊκές Ομάδες επισκέπτονται το Αθλητικό Κέντρο και πολλές από αυτές έχουν κάνει την προετοιμασία τους εκεί. Το...στρατηγείο του ΠΑΟ  περιλαμβάνει:

 

* Διαμονή σε ξενοδοχείο που αποτελείται από 27 δίκλινα δωμάτια, εστιατόριο, bar TV room, εσωτερική πισίνα, σάουνα, αίθουσα ανάπαυσης, play rooms, αποθηκευτικούς χώρους και αίθουσα συνεδρίων.
* Τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, δύο από τα οποία φωτίζονται.
* Γήπεδο με τεχνητό τάπητα για ειδική προετοιμασία
* Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και δωμάτιο φυσιοθεραπείας και πλήρως εξοπλισμένο dressing room για την επαγγελματική ομάδα και ένα για την Ακαδημία.
* Γραφεία
* Κτίριο για την ανάπαυση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (TV room, Games room, relax rooms)
* Ελικοδρόμιο

Media Gallery